Vilken leverantör har bäst bredband i Västerås

Är det bästa bredbandet i Västerås Bredbandsbolaget, Comhem eller någon annan

För alla oss som bor i Västerås, och tycker det är en av Sveriges metropoler, och samtidigt söker det absolut bästa bredbandet på planeten. Nja, kanske inte på planeten för det var ju Västerås det var tal om. I vilket fall så är det lika lätt att hitta ett superbra bredband i Västerås som i Stockholm. Det är just det som är så bra med det världstäckande Internet och vår Svenska bredd på kommunikativ täckning över nästan hela landet. Det kan fortfarande vara svårt att välja. Kanske beror detta på att vi förses med för många valmöjligheter. Här ska vi i alla fall försöka hjälpa till med att sortera i Västerås djungel när det gäller bredband.

Vilka leverantörer av bredband finns det i Västerås och vad erbjuder de

Att välja bredband i Västerås är roligt. Näst bästa bredbandskommunen i Norden. Västerås har enligt Nordiskt bredbandsindex blivit utsedd till Nordens andra bästa stad när det gäller bästa bredband för Internetanvändning. På första plats kom Linköping, och båda kommunerna har tillsammans med Norska Kristiansand mottagit diplom i Stockholm. I Västerås har vi fyra stora leverantörer av kvalitativt bredband, och de är Bredbandsbolaget, Comhem, Stadsnät av Mälarenergi och Quicknet.

Alla erbjuder de prisvärda tjänster när det gäller bredband i Västerås. Nedan ser vi lite information:

  • Comhem bredband: Här erbjuds snabba och tillförlitliga bredband för allas behov med olika hastigheter från 50 Mbit/s upp till 1 Gbit/s. Även bra hastigheter på uppladdning av filer erbjuds från 7-10 Mbit/s upp till hela 50-100 Mbit/s. Här får du bra service och kvalitativ utrustning som du kan lita på för att ditt surfande ska flyta så perfekt som möjligt. Just nu kampanjpriser från 99 kronor upp till 199 kronor per månad. Comhem kundtjänst har 5.6 i snittbetyg hos Kundjtänster.com vilket är bäst av de fyra vi har tagit upp här(I skrivande stund Februari 2015).
  • Bredbandsbolaget: Här är en till av Sveriges största och mesta bredbandsleverantörer med i leken och gör det med sedvanlig styrka. Här kan du få bredband med hastighetsgaranti från 10 Mbit/s upp till 1 Gbit/s. Kvalitetsutrustning som klarar kapaciteten kommer med installationen. Just nu kan du välja upp till 250 Mbit för bara 249 kronor i månaden de sex första månaderna för att prova deras konkurrenskraftiga bredband. Bredbandsbolaget kundtjänst har 5.5 i snittbetyg hos Kundjtänster.com vilket är andra bäst av de fyra vi har tagit upp här(I skrivande stund Februari 2015).
  • Stadsnät/Mälarenergi: Detta är det lokala öppna bredbandet i Västerås, och erbjuder fibernät med hastigheter mellan 1 Mbit/s upp till 1 Gbit/s. I stadsnät ingår många av de stora och etablerade bredbandsleverantörerna, men även mindre leverantörer finns att kika på. Priser och utrustning varierar mellan de olika leverantörerna. Inga uppgifter om betyg för kundtjänst.
  • Quicknet bredband: detta är en av de leverantörer som använder sig av Stadsnät, och levererar olika bredbandstjänster såsom bredband för företag, fastighetsnät och hemma nät. Som en skillnad så erbjuder denna leverantör sina tjänster utan bindningstid. I övrigt så är priser och hastigheter i balans med övriga leverantörer.Inga uppgifter om betyg för kundtjänst.

Här har vi nu dina naturliga val för att få bäst bredband i Västerås

Att du har bäst bredband i Västerås är nog inte något som du är ensam om. Flera sökare efter att få så höga hastigheter som möjligt vid upp- och nedladdningar samt surf har nog redan hittat hit, men väljer du någon av Comhem eller Bredbandsbolaget så är du också med i gänget och har ett av de surfigaste bredband som finns att tillgå i Västerås samt att du ingår ett samarbete med ett bolag som står sig starkt på hela den Svenska marknaden med lång erfarenhet och bra service.