J Lindeberg, ett sportigt märke som vi hittar i Västerås

J Lindeberg är ett kvalitetsmärke i modevärlden som förknippas med en sportig attityd, som ligger i golfvärldens intresse. J Lindeberg är ett svenskt design koncept som spridds över hela världen, och kan ses i de medvetna butikerna som utger sig för att vara trend och modeinriktade runt om i vårt land. Att finna J Lindebergs kreationer är enkelt i våra stora städer såsom Stockholm, Göteborg och Malmö.

Denna gång ska vi se vad vår svenska stad Västerås har att erbjuda i shopping av J Lindebergs fantastiska kvalitetsdesign. När vi tar en snabb titt så hittar vi genast tre stycken butiker i Västerås som saluför klädesplagg från J Lindeberg. Detta är butiken Gutz, som ligger på Östra Kyrkogatan 2 i Västerås. Denna eminenta och stilrena butik som ligger i ett av Västerås bästa shoppingcenter saluför J Lindeberg bland många andra kvalitetsmärken till köpsugna och modemedvetna i hela Västerås. Butikens mål är att inspirera och skämma bort sina kunder och besökare med den allra bästa kvalitet som tänkas kan, och då är det ju inte helt fel att ha valt att uppta J Lindeberg i deras sortiment då det är ett vida känt märke som står för kvalitet och klassiskt trendmode som är en favorit för många. Du hittar butiken på plan 1 i detta centrum, och förutom J Lindeberg så har denna butik även märken som Diesel, In Wear, Bruuns, Bazaar, Designers Remix och Shirt Factory bland många av deras kvalitets märken.

Går vi vidare genom Västerås modedjungel i jakt på mera av J Linderbergs kollektioner så finner vi Brother i Erikslunds shoppingcenter. Brothers är modekedjan som förstår killar. Egentligen så kan ju det vara ganska svårt att göra, när vi killar kanske inte alltid, generellt sett, är direkt så extremt modeintresserade. Vad vi däremot gillar är att vara välklädda, vilket också kan ses som en bit på vägen till ett större modeintresse. I vilket fall hittar vi här som vanligt Brothers egna märke, vilket inte är fy skam, men även delar av den fantastiska J Lindeberg kollektionen som är det vi försöker hitta denna gång i Västerås. Brothers gjorde oss inte besvikna utan levererade det mesta av det bästa från J Lindeberg i Västerås.

Vi går vidare till den tredje butiken på vår lilla shoppinglista, och finner Volt Fashion. Vi behövde heller inte gå långt, för denna butik av dignitet ligger också i Erikslunds shoppingcenter. Volt Fashion är en butik som erbjuder mode för herrar utöver det vanliga. Här hittar vi märken av yttersta kvalitet som vi genast känner igen som några av de mest fantastiska och populära modemärkena i världen. Naturligtvis så hittar vi även J Lindeberg här, och lägger därmed även denna butik i listan över en av de som upptagit J Lindeberg i sitt eminenta sortiment. I och med det så är vår shoppingjakt efter J Lindeberg i Västerås slut, men vi passar snabbt på att fråga några på gatan på vår väg hem, och de säger att det finns massor av små butiker i Västerås som även de saluför kvalitetsmärken av klass och stil. Kanske finns det även en golfshop någonstans i Västerås, som också de har upptagit J Lindeberg i sitt sortiment.